Despre noi

GAZTERM PROIECT SRL

Experiența își spune cuvântul

GAZTERM PROIECT este o companie română cu capital integral privat înființată în iunie 2001 cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor de gaze naturale având un personal dinamic, calificat și bine pregătit profesional.
Încă de la înființare, societatea noastră a fost autorizată de către A.N.R.E. (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) și I.S.C.I.R. (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat), fiind în strânsă legătură cu principalii operatori de distribuție gaze naturale.

Instalatii gaze

Suntem în strânsă legătură cu principalii operatori de distribuție gaze naturale.

21 de ani de garanție

Încă de la înființare, societatea noastră a fost autorizată de către A.N.R.E. si I.S.C.I.R.

Servicii oferite de GAZTERM PROIECT SRL

Servicii

Proiectare și execuție instalații gaze

Instalația de gaze este formată din partea de distribuție (conductă și branșament) și instalația de utilizare (partea vizibilă a instalației care deserveste obiectivul ce trebuie alimentat).

Montare electrovană gaz, senzor detector gaz

Comercializarea și montajul sistemelor de protecție formate din detector gaz metan și o electrovalvă care oprește furnizarea gazelor în caz de avarie

Verificare instalatie gaze, revizie instalatie gaze

Verificarea tehnică periodică a instalației de gaze se realizează la intervale de maxim 2 ani și reprezintă operațiunea obligatorie care intră în sarcina consumatorului final.

GAZTERM PROIECT SRL

Experiența își spune cuvântul

Pe durata desfășurării activității, societatea noastră a proiectat și executat toate tipurile de lucrări în domeniile mai sus menționate (stații de reglare zonale, rețele de distribuție, branșamente și instalații de utilizare pentru consumatori industriali și casnici). În acest context am dezvoltat o rețea de furnizori și colaboratori împreună cu care asigurăm realizarea lucrărilor respectând în totalitate normele și tehnologiile specifice și folosind utilaje și echipamente de ultimă generație, scopul final fiind satisfacția beneficiarului.

POLITICA ÎN DOMENIUL CALITĂŢII ŞI MEDIULUI

Societatea S.C. GAZTERM PROIECT S.R.L. a proiectat si implementat un Sistem de Management Integrat, Calitate şi Mediu, în conformitate cu prevederile SR EN ISO 14001: 2015 şi SR EN ISO 9001:2015, sistem care se aplica tuturor activitatilor declarate, respectiv proiectarea si executia în domeniul sistemelor de distributie gaze naturale (extinderi, inlocuiri, infiintari noi de distributii) si instalatiilor de utilizare gaze naturale.

Prin acest sistem se demonstrează voinţa şi capacitatea managementului de la SC GAZTERM PROIECT S.R.L. de a menţine sub control efectele semnificative ale proceselor tehnologice, impactul asupra mediului înconjurator precum şi procesele de realizarea lucrărilor conform cerinţelor de calitate solicitate.

Prioritatea organizaţiei o constituie CALITATEA ŞI DEZVOLTAREA DURABILĂ” şi vizează în principal:

  • Orientarea spre satisfacerea cerintelor clientilor şi a celorlalte părţi interesate prin oferirea de produse şi servicii de înaltă calitate, realizate în contextul protejării sănătăţii angajaţilor noştri şi a mediului înconjurător;
  • Imbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului integrat de management avand ca tinta cresterea calitatii serviciilor, in conditiile prevenirii poluarii mediului inconjurator si eliminarii /reducerii riscurilor cu impact asupra securitatii muncii si sanatatii angajatilor.
  • Îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi serviciilor noastre şi a performanţelor de mediu;
  • Promovarea tehnologiilor performante şi ecologice în acelaşi timp;
  • Conştientizarea şi motivarea întregului personal la toate nivelurile în vederea încurajării implicării active;
  • Crearea unor relaţii reciproc avantajoase cu furnizorii noştri , solicitându-le şi încurajându-i să crească nivelul calitativ şi ecologic al produselor si de siguranta in exploatare .
  • Asigurarea disponibilitatii resurselor esentiale pentru stabilirea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea sistemului integrat.

Pentru o oferta personalizată va rugăm să ne contactați