Despre noi

GAZTERM PROIECT SRL

Experiența își spune cuvântul

GAZTERM PROIECT este o companie română cu capital integral privat înființată în iunie 2001 cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor de gaze naturale având un personal dinamic, calificat și bine pregătit profesional.
Încă de la înființare, societatea noastră a fost autorizată de către A.N.R.E. (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) și I.S.C.I.R. (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat), fiind în strânsă legătură cu principalii operatori de distribuție gaze naturale.

Instalatii gaze

Suntem în strânsă legătură cu principalii operatori de distribuție gaze naturale.

21 de ani de garanție

Încă de la înființare, societatea noastră a fost autorizată de către A.N.R.E. si I.S.C.I.R.

Servicii oferite de GAZTERM PROIECT SRL

Servicii

Proiectare și execuție instalații gaze

Instalația de gaze este formată din partea de distribuție (conductă și branșament) și instalația de utilizare (partea vizibilă a instalației care deserveste obiectivul ce trebuie alimentat).

Montare electrovană gaz, senzor detector gaz

Comercializarea și montajul sistemelor de protecție formate din detector gaz metan și o electrovalvă care oprește furnizarea gazelor în caz de avarie

Verificare instalatie gaze, revizie instalatie gaze

Verificarea tehnică periodică a instalației de gaze se realizează la intervale de maxim 2 ani și reprezintă operațiunea obligatorie care intră în sarcina consumatorului final.

GAZTERM PROIECT SRL

Experiența își spune cuvântul

Pe durata desfășurării activității, societatea noastră a proiectat și executat toate tipurile de lucrări în domeniile mai sus menționate (stații de reglare zonale, rețele de distribuție, branșamente și instalații de utilizare pentru consumatori industriali și casnici). În acest context am dezvoltat o rețea de furnizori și colaboratori împreună cu care asigurăm realizarea lucrărilor respectând în totalitate normele și tehnologiile specifice și folosind utilaje și echipamente de ultimă generație, scopul final fiind satisfacția beneficiarului.

Pentru o oferta personalizată va rugăm să ne contactați